Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 VÄHÄN PENTUJUTTUJA

    

Noyascowissa tosiaan kasvatetaan kahta monipuolista ja vallan mainiota rotua, saksanpaimenkoiria ja bordercollieita. Niin näyttö-, kuin työlinjaisiakin. Oma tavoitteeni kasvatustoiminnassa on koirien kanssa kilpailla virtuaalimaailman "virallisissa" kilpailuissa, mutta se ei kumminkaan tarkoita sitä että koiria täytyisi ehtiä jokaiseen mahdolliseen tapahtumaan osallistuttaa. Paljon tämän lauman kanssa myös otetaan kirjaimellisesti vaan leppoisasti ja kulutetaan sohvaa. Tässä asiassa kun pääpointtina mennään täysin koiran mukaan.
Kasvattieni uusilta omistajilta en odota myöskään minkäänlaista pakollista kisautusta virallisella/tai epävirallisella puolella, vaikka olisihan se aina hienoa nähdä omia koiria kisakentillä toiminnassa. Pääpointtina on jokaiselle koiralle saada rakastava ja hyvä koti loppuelämäksi.

Omille kasvateilleni lähtee aina mukaan jalostusoikeus, jos uusi omistaja haluaa koiraa tulevaisuudessa jossakin pentueessa käyttää. Tästä olisi kumminkin kiva kasvattajana kuulla hieman etukäteen, sillä saatan olla kiinnostunut itsekin ottamaan kasvattini jälkeläisen kenneliin asumaan.
Sijoitan myöskin kasvattejani enemmän kun mielelläni, jos joku tahtoo sijoituskoiran itselleen ottaa! Sijoituskoiran toisen omistajan kanssa toki sovitaan ensitöikseen, mitä tarvittavia tavoitteita haluaisin kyseisellä koiralla olevan ennen jalostuskäyttöä. Poikkeuksellisesti tästäkin voidaan neuvotella.

  • Kasvattieni virallisen nimen etuliitteeksi tulee "Noyascow", mitä ei koskaan saa muuttaa tai poistaa.
  • Kasvattajana minä rekisteröin pennut aina vFCIn rekisteriin.
  • Kasvattini kuulumisia olisi kiva kuulla edes silloin tällöin, että tiedän koiran olevan vielä elossa.
  • Kaikista muutoksista (koiran kuolema, muutto, pentuesuunitelmat) olisi hienoa ilmoittaa aina minulle.
    + Jos olet jostain syystä myymässä Noyascowin koiraa, niin ilmoita ensimmäisenä minulle! Voi olla, että otan koiran itselleni. Tai mahdollisesti autan uuden kodin etsimisessä. :)

Suunnitteilla

Suunnitteilla olevat pentueet eivät välttämättä aina synny siinä järjestyksessä, miten ne on tähän listattu. Järjestys saattaa muuttua koirien kisavalmiuden -, tai kiinnostuneiden määrän perusteella.

Anthony of NuvemQuarterback Fractured Fairy Tales

 

Koristeet © Pixabay, wpaczocha | stevelancaster

 

 

©2019 NOYASCOW - suntuubi.com