Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

"Tiluksilla puolihulluja piskejä,
mutta niitäkin hullumpi emäntä!"

...Eli kirjeen jättäminen ihan omalla vastuulla.

Pentueilmoitukset, kisakutsut (viralliset), yhteistyö-, sekä linkinvaihtokyselyt ovat enemmän kuin tervetulleita! Myös muutenvaan voit jättää puumerkin käymisestäsi tänne.
Mainostus on sallittua hyvän maun rajoissa, sovitaan vaikka yksi oman sivun mainostus /per sivu.
Viekun koodi: Viimakoura

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Crissu
Kotisivut: http://ketunjalan.webs.com/hm/index.htm

30.10.2018 15:54
Heippa kasvi-täti!
Ajattelin tulla kertomaan kasvattiesi kuulumisia ensimmäistä kertaa, nyt kun molemmat ovat ehtineet Narvikissa asua jo jonkun aikaa.

Ilon "Noyascow Absolut Wonder" ja Novan "Noyascow Careful With Your Choices" kanssa elo kennelissä on sujunut ihan mutkitta. Molemmat koirat sopeutuivat meille tullessaan laumaan, vaikka tottakai molempia jännitti alkuun. Laumassa myös toimivat mukavasti, vaikka Nova joskus yrittää härnätä lauman vanhempaa väkeä. Sillä kun on hieman riiviömäisempi luonne, kuin Ilolla. :D

Kisailut ovat myös todella hienosti lähtenyt käyntiin, kyllä näistä kunnon työkoiria sai niinkuin ajattelinkin mielessäni pentuja varatessa. Ja kisailut jatkuu ehdottomasti hyvällä sykkeellä eteenpäin, Ilohan on jo virallinen paimennusvaliokin!
Jalostuskäyttöä en Narvikin nimen alle ole lukkoon lyönyt mitään kummallekaan, mutta mahdollisesti tulevaisuudessa koiria voin lainata jollekin toiselle pentueeseen.

Nimi: Enyo
Kotisivut: http://vknoone.suntuubi.com/?cat=125&

11.10.2018 09:10
~ Lokakuun huuruinen pentueilmoitus ~
Quarterback oli hieman vajaa 2 vuotta tauolla, mutta muutama kuukausi sitten palasimme takaisin virtuaalikuvioihin hyvällä sykkeellä.
Ja nyt olisi 11. pentue luvassa, pitkästä aikaa!

Luvassa olisi siis työlinjaisia bordercollieita, lyhyt karvamuunnos. Mutta pitkäkarvaisetkin on ok, kunhan ei mitään hirveän muhkeita karvapalloja tulisi olemaan. Varaan pennun niin rodun tunteville, kuten uusille rodusta kiinnostuneille! :)

Isä. Aseenkantajan Knuutinpoika
Evm-suku, blue merle tricolour

Emä. Quarterback I.F.T.
1-polvinen suku, black tricolour

Näiden pentujen olisi tarkoitus syntyä tämän vuoden puolella, miten nyt kiinnostuneita löytyy. Eli siis mikään älytön kiire ei kuitenkaan ole.
Jos juuri sinulla on bortsun mentävä aukko tiluksilla, niin pistä ihmeessä viestiä vieraskirjaamme!

"Kotisivut"-kohdasta pääset suoraan pentuesivulle.

Nimi: Yuri
Kotisivut: http://antikaur.suntuubi.com

20.09.2018 23:02
Syyskuun yhteistyökirje.

Yhteistyö kirjettä tässä kirjoittelen. Olen pysynyt siis aktiivisena koira puolella, oikeastaan jopa enemmän mitä hevospuolella. Toisaalta täällä ei ole juuri mitään, mitä tehdä.. kun ei noita kilpailujakaan järjestetä juuri ollenkaan. Ainakaan lajeihin joiden tuloksia tarvitsisin. Koirien tulokset onneksi vähän edistyneet ja samojedi pentue näyttää pientä valoa tunnelin päässä, ehkä tänä vuonna sen saan tehtyä :D Tänään päivitin koirien sivut, eipä noita nyt ole kuin vasta neljä. Ajatuksena olisi nyt panostaa noihin ja kun pennut tehty niin sitten uusia.

IRL,
Olen seurannut nyt viikon noita ratsastuksen mm kisoja nyt tiiviisti areenasta :) kiinnostaa kovasti, varsinkin kun noissa tapahtuu kaikkea jännää..

Koulusta sen verran, että tuo kaveri josta mainitsin aiemmin, on valitettavasti osoittautunut hieman ärsyttäväksi. Hän on tarrautunut minuun nyt aivan täysin, enkä saa tehtyä tehtäviä kunnolla. Hän on vähän sitä tyyppiä että "tulin tänne ko en keksiny muutakaa" ja valittaa lähes kokoajan kuinka tylsää on ja kun ei kiinnosta, semmoista on raskas kuunnella, kun itse haluaisi panostaa opintoihin ja toinen vieressä näyttelee kokoajan meemejä ja videoita.. minä kun en kehtaa sanoa tarpeeksi suoraa että nyt hei! Hällä ei oo muita kavereita joten siksi tunkee meikäläisen seuraan. Minä kun haluaisin olla enemmän yksikseni koneella tekemässä rauhassa tehtäviä jossain nurkassa, edes osan päivästä :,) hieman raskasta siis. Aamu heräämiset ei ole helpottaneet, oikeastaan vaan pahentuneet ja tullut taas kovia ahdistuksen tunteita, ehkä se on se että illat pimenee D:


Mites teillä menee?
Kennelin ja irl suhteen :)

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://vkvindkraft.suntuubi.com/?cat=48&preview=2

20.09.2018 18:54
Hei,
Tulin ilmoittelemaan, että Nitrolla on nyt kuva :3

Vastaus:

Kiitos ilmoituksesta, Nitro on hieno poika! =)

- Chip (24.09.2018)

Nimi: Essie
Kotisivut: http://vblackdown.suntuubi.com/?cat=20&preview=2

17.09.2018 18:39
Hei!
Tässä Ladan sivut :)

Vastaus:

Kiitos paljon sivusta, Ladan isän nimi kirjoitetaan "Nach der Wunsch", ei "Nach der Wunchs". Heitän koiran myös heti rekkaukseen. =)

- Chip (18.09.2018)

Viekkukoodi © Viimakoira

 

 

©2018 NOYASCOW - suntuubi.com